Over AltijdFIT.

AltijdFIT is een aanpak om een gezonde leefstijl van Eindhovense jongeren uit gezinnen met een laag inkomen te bevorderen. Het doel van AltijdFIT is om jeugd in de leeftijd van 10 tot 21 jaar die niet of te weinig bewegen, te stimuleren lid te worden van een sportvereniging.

Hoe doen we dit?

  • We bieden sportactiviteiten die aansluiten bij de behoefte van de jeugd zoals zaalvoetbal, (kick)boxen en dansen;
  • We creëren een omgeving waarin iedereen ongeacht leeftijd, afkomst, geslacht zich veilig en thuis voelt;
  • We werken samen met (basis)scholen, sportaanbieders en welzijnsmedewerkers uit de wijk die de doelgroep goed kunnen bereiken;
  • We zorgen voor waardevolle informatievoorziening naar de ouders over zaken als gezonde voeding en beschikbare financiële steun.

Samenwerking

De kracht van AltijdFit zit in samenwerking. AltijdFIT is een samenwerkingsverband tussen lokale partijen Totally Fit, ZVV Eindhoven Zaalvoetbal, Diëtist Samira, Buro Cement, Eindhoven Sport, Sportleerbedrijf Fontys, SALTO-school Louis Buelens Eindhoven en Stedelijk College Eindhoven. Deze partners werken nauw samen om de jongeren uit de doelgroep te bereiken en supergave sportactiviteiten voor ze te organiseren.

Contact

Ouders of jongeren met vragen over het aanbod en mogelijkheden van AltijdFIT kunnen contact opnemen met Totally Fit of ZVV Eindhoven.

Totally Fit:

Tel: +31(0)642438643

e-mail: info@totally-fit.nl

 

ZVV Eindhoven

Tel: +31(0)631596518

e-mail: info@zvveindhoven.nl

Voor overige algemene vragen over het project kunt u contact opnemen met de

Projectleider Richard Legierse, tel. 06-45322662 of e-mail richardlegierse@icloud.com