Kinderen en jeugd.

Iedereen weet inmiddels hoe gezond sporten en bewegen zijn. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Bij Totally-Fit is de focus daarom op beide gebieden. Zowel mentaal als fysiek. Door middel van boks en kickboks lessen blijven kinderen op de eerste plaats actief op een leuke manier. Omdat dit in groepsverband gebeurt maken kinderen ook sociale contacten aan. Daarnaast komen de volgende onderdelen aan bod die ontzettend belangrijk zijn.

  • Respect:
  • Discipline:
  • Reactievermogen
  • Zelfvertrouwen
  • Zelfbeheersing

Voor de kinderen vanaf vier jaar tot 17 jaar is het bij Totally-Fit  mogelijk om kickboks en bokslessen af te nemen. Bij Totally-Fit worden beide onderdelen gegeven. Zowel het boksen als het kickboksen in één abonnement. Twee keer per week wordt er een sportles gegeven. Deze trainingen worden gegeven door professionals die niet alleen ervaren zijn maar ook de nodige diploma’s in hun bezit hebben. Daarnaast worden ze ondersteund door hulptrainers, waardoor alle kinderen voldoende aandacht krijgen.

Extra’s

Het kinder/jeugd abonnement bestaat uit twee lessen per week. Voor de jeugd echter, vanaf 12 jaar bestaat de mogelijkheid om geheel vrijblijvend om extra gebruik te maken van Totally-Fit. Onder begeleiding van de trainers is er één keer per week de mogelijkheid om extra te komen fitnessen, en één keer extra (kick)boksles. Dit staat geheel los van het abonnement*.

Bent u overtuigd of twijfelt u nog steeds? In beide gevallen bent u van harte welkom om een GRATIS proefles af te nemen.