Kids & jeugd.

Uiteraard hebben we bij Totally-Fit een ruim aanbod als het gaat om sportlessen voor de jongeren onder ons. De focus ligt met name op vechtsportlessen. Denk aan (kick)boksen en boksen. Dit klinkt als de zoveelste sportschool/gym die vechtsportlessen aanbiedt maar is het zeker niet. Wij zijn niet (alleen) resultaatgericht en vinden het net zo belangrijk dat iemand aansluiting vindt, plezier en een plek waar hij of zij zich veilig kan voelen om te werken aan de fysieke gezondheid, als het houden aan de normen en waarden van de maatschappij. Dit heeft als gevolg dat de kinderen en jongeren niet alleen fysiek groeien maar ook mentaal.

De trainers en begeleiders bij Totally-Fit zijn naast dat ze professionals zijn ook erg begaan met de kinderen en de jongeren die komen sporten. Iedereen beseft het belang van de jeugd en dat zij de toekomst zijn. Totally-Fit investeert dan ook met alle liefde en plezier in hun groei. Door sport als middel in te zetten lukt dit aardig. Sterker nog, de afgelopen jaren hebben we heel wat mogen betekenen voor de jeugd en kinderen. Mede door alle sportactiviteiten die we aanbieden maar ook zeker door de nevenactiviteiten die we ondernemen met deze doelgroep. En dat is erg divers.

Bij Totally-Fit is iedereen welkom. Wij werken daarom met twee partners om te zorgen dat iedereen terecht bij ons kan ongeacht de eventuele belemmeringen.

Dit zijn stichting leergeld en De zorgboom.

Kort samengevat zet stichting leergeld zich in om alle kinderen uit een gezin met een minimum inkomen alsnog te helpen aan een sportplek. Klik hier voor meer informatie en of u daar gebruik van kunt maken.

De zorgboom is ons partner als het gaat om zorg. Dit is met name interessant voor kinderen en jongeren die meer dan alleen sport nodig hebben. Klik hier voor meer informatie hierover.

Benieuwd geworden naar wie we zijn en wat we doen en of uw kind bij ons zijn of haar draai kan vinden? Klik hier voor meer info over het rooster en plan gauw een proefles in. Een proefles is altijd gratis.

  • (kick)boks

Nog vragen? Neem vooral contact op.