Groepslessen.

Sporten kan voor velen een nogal hoge drempel zijn. Voor de meeste is het leven een aaneenschakeling van afspraken, deadlines en ontelbare verplichtingen geworden. Sporten kan er dan bij in schieten omdat het algauw de stempel ‘verplicht’ krijgt. Na een lange drukke en vooral stressvolle dag staat niemand te springen om nog een verplichting af te vinken die je niet zo heel leuk vindt. Want een verplichting voelt vaak als een verplichting wanneer het plezier ver te zoeken is.

Maar wist je dat sporten helemaal niet zo hoeft te zijn? Het is vooral een kwestie van datgene vinden wat bij je past. Veel mensen vinden een groepsles dan ook een ideale uitkomst. Samen met mensen sporten in een groep vergroot de motivatie. Je bent namelijk niet alleen aan het sporten maar tegelijkertijd aan het socializen. Het is behalve een groot motivator ook erg stimulerend om te blijven komen. Je ontwikkelt een discipline en voor je het weet voelt sporten allesbehalve als een verplichting aan. Bovendien werk je dankzij de groepsinstructeur aan je doelen en hoef je dit niet in je eentje te doen.

Bij Totally-Fit beseffen we het belang van groepslessen en bieden deze daarom aan. Er zijn verschillende lessen waar je je voor kan opgeven en waar je aan mee kan doen. Een voordeel is dat je niet hoeft te kiezen. Met één abonnement mag je meedoen met alle lessen die er worden aangeboden*. Zie hieronder welke groepslessen er worden aan geboden.  Mocht er toch een dag zijn waarbij je liever even zonder iemand om je heen aan je doelen werkt dan kan dat ook. Fitness biedt hier een oplossing.

Sla je liever de informatie over en wil je meteen meedoen? Dat kan.

*Uiteraard zijn de ladies only alleen toegankelijk voor de vrouwen en kunnen de ladies alleen aansluiten bij de mixgroepen met het upgraden van hun ladies only abonnement. Neem contact op voor meer informatie hierover.