Bij Totally-fit is iedereen welkom om te sporten onder zijn of haar voorwaarden. We hebben voor ieder wat wils.

Ladies only

Totally-Fit Ladies is gericht op gezond & fit zijn, afslanken, ontspanning! De gedachte is dat iedereen zich welkom voelt en met plezier haar sport kan beoefenen in een vriendelijke en maatschappelijke omgeving, dit is een goede basis om tot het voor u gewenste resultaat te komen. Bewegen is namelijk goed voor iedereen. Bij Ladies only Sport u samen met dames, door dames voor dames.

Just for girls:

Bij Totally-Fit hebben we speciaal voor de jonge meiden twee keer per week een groepsles. Hier wordt er op een leuke en vooral doelgerichte manier sport gegeven. Wij begrijpen hoe moeilijk en lastig het af en toe kan zijn voor de jonge meiden die met heel veel verandering te maken krijgen. De wereld om ons heen is ook erg aan het veranderen en verharden. Om die reden heet onze les dan ook “ ”. Hierin wordt kennis gemaakt met vechtsporten. Er komen verschillende soorten sporten aan bod. Ons doel is niet om wedstrijd vechters op te leiden, maar om van jonge meiden sterke vrouwen te maken. Meiden die zelfverzekerder zijn, die aan hun zelfvertrouwen bouwen en tegelijkertijd een  fit lichaam ontwikkelen in een sociaalmaatschappelijk omgeving.

Wij geloven dat sport zoveel meer kan helpen in je dagelijkse leven, en dat geloof willen we graag overbrengen bij deze jonge meiden

Senioren 50+:

Totally-fit heeft nu ook speciaal voor alle 50 plussers een aangepaste totally-fit workout training. Iedereen die graag wil blijven bewegen in een ontspannen omgeving zonder druk is bij ons aan het juiste adres. Hier kunt u op uw gemak aan uw lichaam werken. U wordt begeleid in een gezamenlijke les met allemaal leeftijdsgenoten. Niks moet, alles mag is ons uitgangspunt. Bij iedereen wordt er individueel gekeken naar zijn of haar kunnen. En stap voor stap bouwen we samen aan een vitale en gezonde leefstijl.

Als extra hebben we voor de 50 plussers een aparte kosten plaatje. Voor elke les wordt een bijdrage gevraagd, die vooraf betaald kan worden bij de baliemedewerk(st)er. Kiest u voor extra gemak dan kunt u ook een strippenkaart aanschaffen wat nog goedkoper is dan een aparte les. Zo een strippenkaart kunt u eventueel samen met uw partner gebruiken.  Wij hanteren geen extra inschrijfkosten, geen langlopende abonnementen waar de meeste nauwelijks gebruik van maken. Ons doel is om u sport en bewegen aan te bieden op uw voorwaardes.

We gaan zelfs nog een stapje verder en bieden dan ook voor de senioren, ladies. Zo kan iedereen op zijn of haar gemak sporten, zonder zich ongemakkelijk te voelen.

En uiteraard beschikken we over een klein maar gezellig koffie hoekje waar u even iets te drinken kunt nemen om op krachten te komen alvorens te vertrekken. Of gewoon omdat het kan.

Per les: € 2,00.

Strippenkaart* met tien lessen: € 15,00

 

Kids en jeugd

Ook voor de kinderen en jongeren hebben we genoeg te doen bij Totally-Fit, zoals voetbal, boksen en taekwondo.

Boksen is één van de meest doeltreffende manieren om zelfvertrouwen, respect en zelfredzaamheid op te bouwen bij kinderen.

De bokstrainingen voor kinderen, leeftijd van 5 t/m 11 jr,  hebben als uitgangspunt plezier. Op een leuke manier leren we kinderen om te gaan met boksen. Boksen, techniek, conditie en zelfvertrouwen opbouwen staan centraal. Dit gaat veel verder dan een korte cursus waarin je verdedigingslessen krijgt.  De kinderen boksen op pads en bokszakken, doen power workouts, loop en renoefeningen en nog veel meer.  Het is een echte Totally-Fit bokstraining.

Voor de leeftijdscategorie 12jr t/m 16 jr gaan we een tandje hoger. De intensiteit van de training wordt opgevoerd, maar de basis blijft het zelfde. Ook hier staan zelfvertrouwen, respect, zelfredzaamheid en discipline bovenaan.

Ben je 16 plus dan ben je welkom om mee te doen met de jong volwassenen. Hier wordt een echte boks-workout gegeven, met als enig verschil dat de begeleiding net iets anders is omdat het hier om jong volwassenen draait. voor meer info over de boks-workout, klik hier.

Durf jij ook mee te doen? meld je dan gauw aan! 

Gratis Fitness:

Groepslessen en samen sporten is wat Totally-Fit uniek maakt, dat neemt niet weg dat we voor de liefhebbers een aparte fitnessruimte hebben ingericht met genoeg apparatuur om alle spiergroepen te trainen inclusief een gedeelte cardio. Hier kunnen onze leden die toch graag willen fitnessen gratis gebruik van maken. Geen extra kosten maken, of genoodzaakt op zoek gaan naar een aparte fitness school en zo dubbel te betalen. Enige voorwaarde is dat je wel actief meedoet aan de groepslessen, minimaal 1 keer per week.